Модни находки на седмицата: Плажен арсенал

Със завръщането на топлите дни и приятните слънчеви лъчи, все по-често започваме да се замисляме за дългоочакваната ваканция, която ще ни отведе към далечните плажове на морския (или при по-голям късмет – океанския) бряг. За истинските любителки на модата, плажа е само поредното място, където могат да покажат своята подчертана индивидуалност и безупречен усет. Именно за това днес сме подготвили нашия задължителен плажен арсенал, включващ всички онези стилни неща, от които ще имате нужда, в случай че искате да се отличите!

Стилния и интересен бански е само началото на плажната мода! Съветваме ви да изберете модел, който отлично да описва фигурата ви. Заложете на удобството и комфорта. Винаги е по-добре е да се съобразите със собствените си размери, отколкото да се чувствате неудобно и неловко през цялото време. Банските с висока талия са подходящи за всякакви фигури, а за по-пищните дами са отличен избор, който прикрива несъвършенствата и подчертава красивите женствени извивки. Следващото модно допълнение към плажния ви стил безспорно е наметката – рокля, парео, туника, широк шал… каквото сами предпочитате! Но нека бъде съобразено с останалата част от морския ви тоалет – нюанс, който допълва цвета на банския или аксесоарите ви. Може да ви се струва, че нямате нужда от подобна дреха, но мислено ще си благодарите, че сте се сетили да я вземете със себе си, когато решите да посетите някой бар на плажа или да обядвате в близко заведение.

От аксесоарите, ние ви препоръчваме широкопола шапка, защото е наистина стилна и красива и перфектно подчертава силния характер, а и е много практична под горещите лъчи. Интересни и цветни слънчеви очила, които обаче да не забравяте да свалите, когато започнете да събирате тен. И несесер, в който да оставите цените си вещи като телефон, фотоапарат, портмоне, ключове, предпазвайки ги от пясъка и водата.

Не на последно място – в никакъв случай не забравяйте винаги да носите със себе си и доброто си настроение, както и големите си, чаровни усмивки! Все пак именно те са най-нужния аксесоар, който ви гарантира незабравими летни спомени! Днес подготвихме за вас кратък списък със своите предложения за перфектен летен тоалет! За вдъхновение се обърнахме към страхотния онлайн магазин www.newlook.com! Не пропускайте да видите всички стилни артикули ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева