Модни находки на седмицата: раници

От чанта за учениците, войниците, спортистите и алпинистите, раницата се превърна в един от най-актуалните модни трендове през последните няколко сезона. В модните колекции на редица известни марки се появиха всякакви интересни дизайнерски интерпретации на раницата.

Тази есен удобният аксесоар отново е задължителен елемент от визията ви. Предимството на тази чанта, предназначена за носене на гърба, е че тя никога не ви тежи и ръцете са свободни. Това я прави изключително удобна за ежедневния стил, дори и за парти, ако изберете по-шикозен модел.

Страхотно решение са раниците с графичен, тропически или етно принт. Ако искате да добиете по-весело излъчване дори може да се спрете на модел с някой анимационен герой или сладки животинки, каквото е нашето предложение с бухали. Едноцветен вариант или модел в colour-block ще внесат по-елегантна нотка. Може да изберете вариант от еко кожа или текстилна раница.

Ние подбрахме селекция от разкошни модерни раници, с които ще бъдете актуални и ще се чувствате комфортно. Модните ни находки са от онлайн магазин newlook.com.