Модни находки на седмицата: Скъпоценните бижута

Знаем, че Коледа е вече зад гърба ни, но това далеч не означава, че подаръците трябва да свършат! Особено, когато любимите ни онлайн магазини продължават своите празнични намаления и ни примамват със скъпоценни съкровища, които всяка жена би желала да притежава в гардероба си!

Днес, за нашите седмични модни находки, специално за вас, подбрахме няколко от най-нежните, най-красивите и най-модерните бижута, които www.FashionDays.com и www.FashionSupreme.co.uk предлагат в своите кампании на страхотни намалени цени.

За да разчупим нещата, днес спряхме нашето внимание на пищните цветни аксесоари, които допринасят за разкошната ви визия и могат лесно да се превърнат в основен акцент. Избрахме стилни и блещукащи съкровища – пръстени, обеци, колиета и гривни, които доста се различават едно от друго по стил, за да може възможно най-голям кръг от дами да открият своето перфектно бижу.

И ако нежните перли са деликатното докосване, което придава щипка лукс и елегантност на всяка жена, то обемните многоцветни аксесоари са основният играч в тоалета ви. Те трябва да бъдат отлично подбрани и подходящо съчетани с останалите цветове от визията ви. За да изпъкне новото ви бижу, нашият съвет е да го съчетаете със семпли цветове и дрехи с не натоварващ дизайн. Що се отнася до останалите ви аксесоари – най-често чанта и обувки – хубаво е те да са в същия или поне сходен нюанс като този на бижутата ви.

Вярно е, че Коледа отмина, но новогодишните празненства тепърва предстоят! Ние сме убедени, че всяко едно от тези бляскави и стилни скъпоценности ще ви превърне в звездата на вечерта!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите.

Автор: Преслава Цачева