Модни находки на седмицата: Стилни и комфортни есенни боти

След като ежедневно ви показваме най-актуалните тенденции в модата, идва време да ви покажем и как да ги прилагате на практика. Започваме от обувките, защото в изненадващите дъждовни дни, които са много типични за есента, краткотрайните валежи или бури могат неприятно да ви изненадат докато все още се разхождате по сандали или балеринки. Само че колкото и да ни е тъжно да приемем този факт, идва времето за по-топлия гардероб. В едно отношение това е хубаво – имаме възможност да освежим и разнообразим гардероба си с нови попълнения, което си е чудесна новина, особено ако тези попълнения са на страхотни цени!

Именно за това днес решихме да ви представим есенните предложения от онлайн магазина www.kalapod.bg. Чисто новата колекция боти на бранда вече ви очаква сред каталозите, а ние ви гарантираме, че може да се сдобиете с красиви и комфортни чифтове на учудващо ниски цени! Днес залагаме предимно на ниските ежедневни боти или такива със съвсем малък и удобен ток, защото най-важната стъпка към по-хладния сезон е да се подсигурите с обувки, които да са ваш верен съюзник при справянето с препятствията, срещу които се изправяме всеки ден – локви, кал, камъчета, разместени плочки и т.н.

Избрахме да ви покажем класически и семпли модели, защото те са най-подходящи за началото на есента, а освен това са лесни за съчетаване във всякакви визии. В случай, че предпочитате да обличате поли и рокли, тези модели могат да бъдат чудесен избор, който ще ви помогне да създадете една бохо-шик/гръндж визия. Ако сте по-смели, не се спирайте на класическите цветове за обувки – черно и кафяво, а изберете по-интресни, весели и цветни модели, които да носите с истинско удоволствие!

Днес подбрахме за вас своите най-любими предложения от колекциите на Kalapod, но вие на пропускайте да разгледате всички тях ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева