Модни находки на седмицата: Стилни обувки за новогодишната нощ!

Завършваме нашата поредица със съвети за перфектен тоалет в празничната нощ със стилните обувки. На новогодишното празненство имате право на една идея повече блясък от обикновено, за това и обувките ви трябва да бъдат красиви и интересни, допълващи тоалета ви по напълно хармоничен начин или представляващи основен акцент в цялостната ви визия!

Днес подбрахме няколко от най-стилните чифта обувки, които не само са съобразени с последните модни тенденции, но и изглеждат като истински нежни бляскави съкровища и сме сигурни, че всяка жена копнее истински да ги подреди на рафтовете в гардероба си. Предложенията, които включихме в нашия списък, са много разнообразни, за да могат дами с най-различни стилове на обличане да открият своите перфектни токчета за празничната нощ. Нашите лични фаворити тази година са чифтовете с металически отблясъци, които са като хамелеони, и отлично допълват всеки един тоалет. Ако целта е роклята ви да изпъкне, съветът, който ви даваме, е да се стремите да изберете семпли обувки и вечерна чантичка. От друга страна – ако желаете да превърнете аксесоарите в основен акцент на визията си, то тогава това не се колебайте, а изберете най-бляскавите и стилни артикули. Сигурни сме, че каквато и визия да предпочетете, няма да останете незабелязани!

Знаем, че по принцип винаги ви съветваме да заложите на най-удобния чифт обувки щом става въпрос за танци цяла нощ, но не и този път! Новогодишното празненство е моментът да се разкриете в пълния си блясък, а приповдигнатото ви празнично настроение, приятелската атмосфера, вълнението, вкусното шампанско и безспирните ритми ще ви накарат за забравите за удобството. За това изберете своите перфектни токчета от нашите стилни модни предложения и бъдете неотразима на наближаващия празник!

Днес черпим вдъхновение от страхотните онлайн магазини www.boohoo.com, www.moiteobuvki.com, www.newlook.com

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева