Модни находки на седмицата: Стилно и елегантно сиво

Днес в нашите редовни Модни находки на седмицата решихме да ви представим един много подценяван, но страшно нежен цвят, който освен всичко друго, през идния сезон се очертава като актуална модна тенденция. Става въпрос за изненадващо нежния нюанс – сиво.

Всички знаем колко е актуална комбинацията между черно и бяло и най-вече графичните принтове. Днес обаче обръщаме внимание на самото сливане между тези два неутрални цвята, от което се ражда сивото – нежно, елегантно, минималистично, непретенциозно. Изглежда, че този актуален тон покрива всички изисквания на съвременната мода и в никакъв случай не е „безличен” или „скучен”, за какъвто доста време го смятахме.

Истината е, че с възродилата се популярност на пастелните нюанси, сивият цвят удобно се намества сред техните редици и нашите сърца. Харесваме го, защото изглежда изчистено и стилно, но в същото време небрежно и лежерно. Комбинацията му с бялото е особено актуална в момента и ще се радва на известност и през следващия сезон. Ако имате нужда от допълнителна доза вдъхновение, подбрахме за вас няколко страхотни предложения от стрийт стила на блогъри по целия свят, които с отворени обятия приеха сивия цвят в своя гардероб.

Елегантните и красиви визии, които можете да създадете с помощта на актуалния нюанс са подходящи за всички случаи. Ако желаете да прибавите и аксесоари към тоалета си, ние ви съветваме те да бъдат в металически отблясъци, за предпочитане сребърен метал. Красотата на сивото е в изчистената визия, която създава. За това не е нужно да бъде натоварван с обемни цветни колиета или аксесоари в ярки тонове. Ние препоръчваме минималистична визия в неутрални цветове – бяло, черно, пастелни тонове, които ще са в хармония  със сивото и ще го допълват по възможно най-добрия начин.

За да ви помогнем с избора на перфектния тоалет, днес подбрахме за вас няколко страхотни предложения от онлайн магазините www.boohoo.com и www.newlook.com.

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!Автор: Преслава Цачева