Модни находки на седмицата с бразилския флаг

Независимо дали сте фен на футбола или не, светът е толкова глобален, че няма начин поне малко да не ви е докоснала футболната еуфория. През тази седмица решихме да сме съпричастни на Световното в Бразилия с една разкошна модна селекция, подчинена на знамето на латинската държава.

Модните предложения с флагове на различните държави са много атрактивни. Тази тенденция е повлияна от любовта към спорта, но отдавна е навлязла и при уличния градски стил.

Според нас има знамена, чийто дизайн е изключително интересен и красив, а бразилското определено е едно от тях. Затова ви предлагаме да споделите своите футболни емоции с моден аутфит, вдъхновен от флага на домакините на Световното по футбол през 2014-та година.

Селектирахме ефектни спортни тениски и потници, бански и джапанки в духа на голямото спортно събитие. Нашите модни находки, предназначени за двата пола, са от онлайн магазините: laredoute.co.uk, newlook.com, 3suisses.bg и boohoo.com, където мъжете могат да открият и специална футболна селекция.

Автор: Делица Цонева