Модни находки на седмицата с плодова тематика

Днес сме ви забъркали истински моден плодов коктейл! Попаднахме на атрактивни предложения, обагрени с фруктови щампи, затова решихме модните ни находки тази седмица да бъдат подчинени на тази прекрасна, ободряваща тематика.

Всички разновидности на пъстроцветните десени са страхотно решение за летния сезон, а принтовете с плодове ще направят аутфита ви още по-свеж, създавайки весело колоритно настроение.

Ние сме избрали за вас красиви рокли, вталени поли, бански костюми и актуалните къси топове с фруктови мотиви. За допълнение открихме и изключително ефектни клъчове с форма на диня и портокал.

Дори само един елемент от визията ви да бъде обагрен от шарена плодова щампа, със сигурност ще привлечете вниманието на околните и ще донесете позитивна емоция за себе си и тях. Може да съчетаете подобно колоритно облекло с други дрехи в графична гама, пастелни тонове или ярки неонови нюаси.

Нашата страхотна селекция от “плодови” модни находки, подбрахме от колекциите на онлайн магазините: newlook.com, 3suisses.bg, yoox.com и boohoo.com.

Автор: Делица Цонева