Модни находки на седмицата: топове в графичен стил

В гардероба на модерната жена задължително място трябва да бъде отредено на тениските и потниците като част от ежедневната визия. Атрактивните интерпретации на тази на пръв поглед непретенциозна част от дамското облекло ги превръща във важно звено от вашия стрийт стайлинг.

Модните дизайнери отделят сериозно внимание на класическия топ, разнообразявайки го с различни графични щампи и ефектни надписи. Когато дрехата носи послание – МОДАТА вече има позиция, затова е много ценно да притежавате T-Shirt с креативен текстови или илюстративен принт.

*Модели от колекции пролет 2014 на Alexander Wang, Chanel , Jean Paul Gaultier

В пролетните колекции на модните къщи монохромната стилистика надделява , но вие може да комбинирате вашия топ с цветни дрехи, за да придадете повече свежест на излъчването си.

*Moschino пролет 2014, DKNY Pre-Fall 2014

Модните ни находки през тази седмица са подчинени на тази тенденция. Подбрали сме многообразие от топове в графичен стил, за да можете по-лесно да ги съчетавате с различна част от облеклото си. Заложете на поли тип молив, пачки или макси модели, къси и дълги панталони, гащеризони или обикновени дънки.

Вижте нашата селекция от модни находки. Продуктите са от онлайн магазините: 3suisses.bg и shopping-terapia.com.

Автор: Делица Цонева