Модните съвети за есента на Виктория Бекъм

Наскоро Виктория Бекъм показа новата си колекция , която ще се продава следващата пролет. Но вече можете да разгледате по-отблизо модните вдъхновения на дизайнера. Много от стилистичните трикове на Бекъм са идеални за текущото есенно време. Дизайнерът насърчава използването на неочаквани цветови комбинации, обръща внимание на най-малките детайли и преразглежда основните елементи на гардероба.

Шал и колие заедно

Красиво завързаният шал около врата изглежда много по-ефектно в тандем с масивна огърлица. Това е за по-дръзките от вас или за онези случаи, когато не трябва да сте срамежливи и можете да си позволите да имате повече от един акцент.

Victoria Beckham пролет-лято 2021

Сутиен над роклята

Горещата тенденция на Седмицата на модата в Ню Йорк е отразена в колекцията на Victoria Beckham. Дизайнерът насърчава хората да не са срамежливи и да носят бралети и сутиени върху рокли. Такъв дует изглежда много женствен и необичаен – всичко, което ни е необходимо за социални събития.

Victoria Beckham пролет-лято 2021

Не забравяйте тънките колани

Панталоните с висока талия са в челните редици на модата тази есен. Допълнете визията с тънък колан, както прави лондонският дизайнер. Крайният резултат е нежна, грациозна и много елегантна визия.

Victoria Beckham пролет-лято 2021

Носете бежово с неоново зелено

Бежова гама от главата до петите през всички изминали сезони вече стана скучна. Но не бързайте да се отървете от панталоните си в цвят карамел и блузите в цвят пудра. Просто добавете към тях нещо ярко и неочаквано. Виктория Бекъм препоръчва да се насочите към неоново зелен  тренчкот.

Victoria Beckham пролет-лято 2021

Завийте дънките си

Изглежда тази тенденция ще бъде с нас повече от един сезон. Това е един много прост стайлинг трик. И, съдейки по колекцията на Виктория Бекъм, той ще остане и през следващата пролет. Започнете да навивате дънките си сега или купете готовите опции.

Victoria Beckham пролет-лято 2021