Модно винтидж вдъхновение от Джулия Робъртс

Джулия Робъртс от 80-те и 90-те днес може да се превърне в кралицата на модерните “домашни” дрехи . Всичко, което сега изглежда свежо и готино, актрисата вече носеше преди тридесет години. Тя допринесе за тенденцията от якета с мъжко рамо и черни biker shorts, научи ни как да комбинираме рокли на цветя и направи пижамата на райе подходяща и за разходка навън.

Biker shorts и сако

В днешните условия тази комбинация придоби не само модерен, но и много практичен контекст. Аутфитът е перфектен за случаите, когато трябва спешно да се свържете с колегите, а йога тренировките все още не са приключили. 

Романтична рокля на цветя и черни мокасини

Нежната рокля на Джулия Робъртс, разчупена с черни мокасини е визия, в която сме влюбени!. Разбира се, тя носеше мокасините с високи бели чорапи .

Обемен пуловер с микро шорти

Актрисата винаги е обичала да комбинира различни текстури, например, голям плетен пуловер със спортни тесни шорти. Джулия експериментира с дължините и често използва правилото за дълъг ръкав с късо долнище.

Раирана “пижама”

В началото на 90-те години актрисата лесно би могла да се появи на социално събитие в най-обикновена пижама. Тя комбинира хоризонтални ленти с вертикални. Ако искате да добавите разнообразие в домашния гардероб, помислете над тази идея.

Двоен деним

Актрисата обичаше да носи един вид яке от светъл деним и често го комбинираше с по-тъмни нюанси дънкова риза. Отново тандем от различни текстури, но този път съчетано с хармонична комбинация от сини нюанси. Изпълнен от актрисата, „двойният деним“ изглежда напълно нов.