Модно винтидж вдъхновение: Как София Лорен и Мерилин Монро ходеха на пикник?

Ако решите да отидете в близкия парк или извън града на пикник, тогава го направете според всички модни правила – вземете красиво одеяло, кошница пълна с вкусотии и разбира се, добро настроение.

Що се отнася до дрехите, основното е комфортът. Обаче както знаем не е нужно да жертваме стилните тоалети в името на комфорта… Ние решихме да почерпим вдъхновение от модните икони на миналото (защото както знаете вече – модата се повтаря и тенденциите днес, са тенденциите от миналото!).

Италианската актриса София Лорен, например, залагаше на риза и разкроена пола, а колежката й, звездата на френското кино и музата на Жан-Люк Годар- Анна Карина, предпочиташе копринените топове и семплите панталони. Рита Хейуърт пък през 40-те и Мерилин Монро десетилетие по-късно ходеха на пикници по къси бели шорти и светли ризи.

Разгледайте галерията ни от снимки и намерете своето винтидж вдъхновение – сигурни сме, че ще си харесате поне един аутфит и освен това – ще ви дойде музата да организирате някой питник с приятели този уикенд!

София Лорен, 1961г
Мерилин Монро, 1950г
Гери Купър и Одри Хепбърн, 1956г
Джейн Биркин, 1970г
Анна Карина, 1965г
Роми Шнайдер, 1955г
Джоан Крофорд със семейството си, 1945г
Рита Хейуърт, 1940г