Момичето от корицата на месец юни

Rihanna отново поразява от поредната корица на списание и то не кое да е списание, а модната библия на света – Vogue. Момичето от корицата на месец юни.

rihanna-vogue-june-2018
Тази фотосесия се различава от останалите, защото тя е крайно натуралистична и в нея са избегнати помпозност, натруфеност, небивалици и всякакви чудеса. Тъмната перла на попа е заснета в естествения си летен вид. Mert Alas успява да улови освен изкусителните форми на певицата, нейната грация, небрежност и усещане за свобода, което витае около нея. Тази способност е „завещана” само на едни от най-добрите виртуози на фотообектива. А пък Tonne Goodman подбра най-точните тоалети, с които да се допълни посланието, което трябва да бъде отправено от корицата на lifestyle списание номер едно в света.

rihanna-photoshoot-for-vogue-magazine-june-2018-6

rihanna-photoshoot-for-vogue-magazine-june-2018-4
Въпреки че започна кариерата си като певица, барбадоското чудо много бързо набра скорост в света на модата и заслужено прие прозвището Модна икона. Освен, че налага свой собствен, екстравагантен, стил, който не остава незабелязан никога, тя пусна и няколко модни линии в различни колаборации. Последното й творение е серията бельо Savage X Fenty, за която ви разказахме наскоро.

rihanna-photoshoot-for-vogue-magazine-june-2018-3

 

В интервюто за новия брой на Vogue, Riri разказва, че когато създавала тази колекция, мислила за собственото си тяло и за това как тя самата се чувства в него и иска да накара и другите момичета да се усещат по този начин.
Не съм проектирана като момиче на Victoria’s Secret, но все пак се чувствам красива и уверена в бельото си.”

rihanna-photoshoot-for-vogue-magazine-june-2018-2

rihanna-photoshoot-for-vogue-magazine-june-2018-5

Тя винаги се е стремяла да бъде пример за това, че всяка жена трябва да приеме себе си точно такава каквато е и да не се притеснява от малките или големи (д)ефекти по тялото си. Затова линиите дрехи и бельо, които лансира топ певицата са в широкообхватна номерация. За да може всеки номер жена да намери продукт, с който да се почувства като някой от ангелите на Victoria’s Secret.
В излиянието си пред Vogue тя говори още и за личния си живот и за избора, който се налага да направи всеки човек в живота си – кариерата или възход в личния живот. В и до момента тя е усещала съдбата си хармонично подредена и казва, че на нея не й се е налагало да бъде разкъсвана между двете, защото все още не е срещнала човек, който да я постави на този разединяващ кръстопът.

Screenshot_2018-05-04-15-01-35-356

Редактор: Марина Делева