М.А.C. с театрално шоу и ново артистично ателие

Под прекрасните звуци на цигулката, MAC Cosmetics представиха коледната си колекция и обновената визия на магазина. Разбира се, магазинът на M.A.C. в Тhe Mall остава артистичното ателие на гримьорите професионалисти със своята несравнима гама от продукти. Клиентите на M.A.C. получават лично професионални съвети за грима, а за по-дискретните е специалната ВИП зона в магазина, където гримьорите на M.A.C. ще се погрижат за перфектната им визия.  M.A.C. разказаха една нова и различна Приказка за шотландското каре – Tartan Tale – за да отбележи коледните празници на 2010 г. с елегантен, пънкарски и eдновременно благороден стил. 

В замъкa Glamorа започна празничният Бал на Шотландското каре – Tartan Ball. Приказката е за красивата фея Myfanwy, която е прокълната да живее като простосмъртна, а нейното желание е да отиде на Бала на шотландското каре – Tartan Ball. Тогава се появява героят Plaid Lad, който знае, че вече e време да даде възможност на Myfanwy да развали магията като й дава козметична чантичка от шотландско каре с три продукта от бляскавата Tartan колекция на М.А.С. – един продукт за скулите, друг за очите и един за устните. Подаръкът за принцесата идва с пожеланието: “Използвай ги разумно”.

На театралното шоу се радваха Орлин Горанов, Ива Екимова, Жана Жекова, Кирил Чалъков, Иво Живков, Гого от „Арлет”, Зоран Коцов и още много други известни личности от шоубизнеса и професионалисти от бранша.