Най-горещите модни тенденции при булките за пролетно-летния сезон

Важна информация до всички бъдещи булки!!! Прочетете това, в случай, че искате да бъдете в крак с модните тенденции на сватбения си ден! И в никакъв случай не заравяйте големите си, безумно чаровни и нестихващо щастливи усмивки!

Минимализъм, 3D изображения на цветя и нежен воал в испански стил са основните тенденции, превземащи топлия сезон. Под бляскавите лъчи на слънцето булките се превръщат в звезди от Холивуд. Карамел, праскова и орхидея властват в багрите.

Истории с цветя

Обемни 3D апликации ще подчертаят индивидуалността на младоженките това лято. Темата е свежестта на природата, от роклите струят цветя, растения, дори стилизирани дръвчета. Обшивките от прозрачна материя изглеждат ефектно и оригинално и символизират зараждащия се живот. Дори детайли от тоалета са оформени във вид на цветя.

Неочаквано решение

Най-интересният дизайнерски ход на сезона е роклята, чиято горна част всъщност е класическа риза. Дългата пола в комбинация с нея ефектно и необичайно предложение. Бъдете смела и не се страхувайте да експериментирате. Тънък топ също ще контрастира добре с разкроената пола.

Мини завръщане

Още една приятна новина – минимализмът се завръща. Искате ли да привлечете вниманието към естествеността си, този стил идеално ще се справи със задачата. На пръв поглед миниатюрните рокли не изглеждат съвсем празнично, но правилният грим и прическа творят чудеса. Голям плюс на този тоалет е, че може да бъде съчетан с равни обувки.

Испански воал

Воалът в духа на Испания е в стихията си. Тънкото и меко було, спускащо се като прегръдка върху раменете, дава нежност и чистота на визията. Закрепва се в горната част на главата и красиво обрамчва лицето. Този воал най-често е от лека, прозрачна тъкан, а краят му е декориран с дантела.

Звездни детайли

Няколко детайла дават холивудски блясък на сватбения тоалет. Освежете с лента, пришита към корсета на нивото на талията. Шлейф с цвета на роклята, но отличаващ се като материя, също е интересна идея. Деколте-бюстие подчертава красотата на гърдите и линията на раменете. Съблазнителната цепка на гърба, целомъдрено прикрита с тънка дантела, привлича погледа.

Откровени моменти

Акцент се поставя и върху голотата. Не на вулгарната, а на онази, леко намекваща за сексуалност. Откритият гръб, дантелата, полупрозрачните поли, максимално леките тъкани загатват женствеността на образа. Деколтето или ръкавите може да се допълнят с органза и оригинален декор.

Вълшебно сияние

Това лято роклите наистина блестят. Тоалетите са украсени с камъни, перли и кристали в доволно количество. Богатата рокля е идеална за пищно тържество. Воалът, обшит с красиви мъниста, очарова със сиянието си. Акцентът в бижутата пада върху перлите.

Уютни цветове

Кристално бялото отстъпва място на по-необичайни тонове. Така модерната напоследък мента е превзела топлия сезон. Багрите са уютни. Бежово, сребристо, гълъбово, карамел, праскова и лилава орхидея са сред хитовите нюанси. Популярни остават и традиционните шампанско и слонова кост. Смелите булки може да пробват и по-екстремни варианти като наситеното синьо. Вкарайте и дързък детайл – тъмна лента върху бялото. А в динено и нежен лимон издокарайте шаферките.

Текст и снимки: Списание “Булка”