Най-атрактивните звездни визии от фестивала Коачела

След двугодишно прекъсване поради пандемията, от 15 до 24 април тълпа от музикални фенове, модни блогъри, инфлуенсъри и холивудски звезди, се събират на тревните площи на Empire Polo Club в Индио, Калифорния, за да се насладят на шест дни изпълнения на живо.

Всяка година тоалетите по време на фестивалът винаги са една от най-обсъжданите новини. През последните години марки като H&M, Revolve, Forever 21 и ASOS фокусираха маркетинговата си стратегия върху така наречения „стил Coachella“, създавайки капсулни колекции и организирайки партита и други събития с цел натрупване на харесвания в Instagram, за да увеличат продажбите си.

По време Coachella дългите рокли на цветя, романтични рокли с бродерия от макраме и блузи с балон ръкави, са едни от задължителните тоалети. Бялото е основният цвят, но момичетата от Калифорния също обичат пъстри нюанси и много принтове. Аксесоарите са гривни и колиета, изработени от цветни камъни и мидички, подобни на тези, които сме носили едно време, когато ходехме на почивки с родителите си. Вълнистите коси са най-предпочитани за фестивала, а гримът много често е естествен. 

Тази година звездите, които се отличиха с визиите си бяха Никол Шерцингер, Халси, Елза Хоск, Рина Саваяма, Кендъл Дженър и Ванеса Хъджънс. Те превърнаха началото на фестивала в събитие, вдъхновяващо ни да закупим нови тоалети, подходящи за сезона на купоните на открито. 

След като разгледахте звездните тоалети е време за онлайн шопинг! Разгледайте нашите предложения от Answear.bg и изберете вашата фестивална визия.

Купи скъсен топ Mango

Купи дънкови къси панталонки Answear Lab

Купи мини рокля For Love & Lemons

Купи сандали Armani Exchange

Купи колиета Medicine

Купи дълга рокля Twinset