Гримьор на знаменитостите: най-добрата спирала за очи струва скромните $5.55

anigif1

Erwin Gomez работи със звезди като Jennifer Garner, Eva Longoria, Rachel McAdams и Paris Hilton и сподели, че ако трябва да купи само един макиажен продукт, то той би бил спирала за очи.


С над 30-годишния си опит, Erwin Gomez, роден във Филипините, обучен в Ню Йорк и Лос Анджелис, понастоящем работещ във Вашингтон, редовно е натоварен със задачата да създаде ТОП външния вид на холивудския елит.

anigif


Звезди от калибъра на Garner, Longoria, McAdams и Hilton са еталон за безупречен външен вид. Сред тях гримьорът е известен като гуруто на веждите, но самият той категорично заявява, че, ако трябва да си избере само един продукт, който да вземе със себе си на необитаем остров, то той не би бил инструмент за оформяне на вежди, а спиралата за очи и слънцезащитен крем.

„Обичам си спиралата!”

Имайки предвид, че той разполага със собствена козметична линия, която използва в личния си козметичен салон „KARMA”, любимата му спирала идва от Amazon.com за $5.55.

anigif2

„Харесвам спиралата L’Oreal Voluminous. Тя е една от любимите ми. Карбоненото черно е наистина невероятно.”

Статистическите данни на Amazon показват, че за спиралата над 3900 потребителя са дали отлично ревю, което явно прави този продукт едно наистина добро попадение.

71oxwJ+luPL._SL1200_


Редактор: Марина Делева