Най- добрите продукти за премахване на окосмяване у дома

Окосмяването по тялото е едно от най-досадните неща, с които една жена се сблъсква. Някои дами предпочитат да използват епилатори, други залагат на трайното обезкосмяване с лазер, трети предпочитат кола маска, а четвърти бръснач. Ако вие предпочитате да извършвате премахването на окосмяването у дома, вероятно сте в търсене на перфектния продукт, който да се справя отлично с вашия проблем.

Acrocere комплект за депилация

Жените с чувствителна кожа трябва да бъдат внимателни, когато проучват възможностите за отстраняване на окосмяване, тъй като рискът от обостряне на кожни проблеми никога не си заслужава. 

Veet крем за депилация

Восъчни ленти за депилация Klorane

Може би най-чувствителната зона от всички е лицето и тя изисква изисква нежна, но ефективна формула. В зависимост от вашите предпочитания, може да се спрете на восъчни ленти или специална система за премахване на окосмяването по лицето.

Veet восъчни ленти за депилация

Braun Система за премахване на окосмяване по лицето

Важно е да знаете, че правилното обезкосмяване не спира, след като космите бъдат премахнати. За да избегнете дискомфорт и нежелани резултати, трябва да нанесете успокояващи кожата и нежни ексфолиращи продукти върху зоната. 

Arcocere Успокояващо олио