Най – добрият ни приятел през хладното време – пуловерът

Безспорно пуловерът e дреха, която е създадена сякаш специално, за да ни стопли в облачно есенно време. Пуловерът, изработен от тънка вълна, може да замени много дрехи и няма да ви накара да възприемате себе си като огромна, което всъщност се случва.

Пуловерът, който ще виждате навсякъде през 2019  е тип поло, това е модната тенденция, която ще завладее всички. Разбира се, има хора, които не обичат пуловери тип поло, но за тях V деколтето ще е водещо в гардероба им.

Купи пуловер тип поло

За нас е важно нашите Емодни последователи да са стилни и облечени по последната модна тенденция, затова освен няколко пуловера тип и поло и V деколте, които може да закупите с един клик, ще ви покажем и как да съчетавате вашия нов пуловер с останалите дрехи в гардероба ви.

Купи пуловер с V деколте

Една от най – често срещаните аутфити с пуловер е бяла риза и отгоре пуловер.удобно, елегантно, стилно. Този вариант е перфектен за пуловерът с V образно деколте. Комбинацията се  среща най – често с бяла риза и сив пуловер, но това не трябва да ви отказва ако обичате по цветните дрехи.

Купи Пуловер с V деколте

Следващият тоалет  е скини дънки, които са любимите дънки на голяма част от жените, любимите боти, и цветен пуловер тип поло, който е вкаран вътре в дънките или е отгоре по – свободен, а за аксесоар може да сложите най – обикновен колан.

Купи розов пуловер

А какво ще кажете за пола, пуловер и боти? Екстравагантно, показващо вашия стил без проблем.  Разбира се, ботите може да ги замените с дълги ботуши над коляното ако полата е по – къса.

Купи жълт пуловер

Всеки има любима комбинация  нашата на emodno.com е кожен панталон, дълъг пуловер, който е поло и модерно палто или кожено яке отгоре. Спортно – елегатно, комбинация, с която ще превземете града като streetstyle икона.

Купи дълъг пуловер

 

Ако се чудите от къде да поръчате Ree.bg е мястото. Те се погрижиха за това да се чувстваме красиви в по – обемна дреха, защото тяхната есенна колекция е по последния моден печат. Освен това в сайтът им в момента тече намаление на всички пуловери и якета. Какво по хубаво от това модерна дреха на ниска цена?