Най-красивите звездни Beauty визии на Златните глобуси

Събития като раздаването на наградите Златен глобус са крайъгълен камък в света на модата. Там виждаме най-бляскавите превъплъщения на звездите, които обличат модели на световно известни дизайнери и гордо ги разхождат по червения килим с по-голяма увереност дори от топмоделите на подиумите по време на седмиците на модата. Раждат се тенденции, оформят се бъдещите модни икони, а тоалетите на звездите се превръщат в най-обсъжданото нещо седмици наред. И тъй като вече ви показахме нашите лични фаворити, днес решихме да се спрем на една друга класация, която модната библия VOGUE публикува в своя сайт.

Да, става въпрос за 14-те най-красиви Beauty превъплъщения на звездите – грим, прическа и цялостна визия. Присъствието на много от любимите ни актриси в подобен списък за поредна година не ни учудва, но има и няколко особено приятни изненади.

Нека започнем, разбира се, с Лупита Нинго, която продължава да приковава вниманието на всяко събитие, на което се появи. След като вчера дълго време въздишахме по красивата й люлякова рокля от дизайнера Giambattista Valli, днес идва време да обърнем внимание на отлично допълващия я грим – виолетови сенки, които свежо се открояват на тъмната й кожа, и нежно розово червило с дълготраен блясък.

Друга приятна изненада бе талантливата певица Lorde, която се появи с нетипична за себе си визия със светъл грим. И макар че тоалета й не ни допадна особено много, трябва да признаем, че смелото червено червило, в съчетание с прекрасните й сини очи и семпла опашка, са в състояние да ни накарат да пренебрегнем всичко останало.

Ема Стоун и Джулиан Мур бяла заложили на бляскавия грим, които обаче изглежда естествено и красиво. Двете актриси бяха избрали да подчертаят допълнително светлите си очи с опушени сенки, които да допълват металическите отблясъци на тоалетите им.

Бременната Кийра Найтли бе избрала по-естествена визия, в която обаче набляга на устните в малинов нюанс и подчертаните вежди. Талантливата британка не е единствената представителка на Острова, която се открои със своята визия на Златните Глобуси. Нейните колежки и сънароднички Емили Блънт, Розмунд Пике и Сиена Милър също намират мястото си в тази класация благодарение на свежата им естествена визия, която отлично подчертава английската красота.

Две американски дами, известни със своята красота и талант – Кери Уишингтън и Джесика Частейн – също приковаха вниманието не само с прекрасните си роки с металически отблясъци, но и със силно опушения си грим, който прави погледа им магнетичен. От друга страна Даян Крюгер и Дакона Джонсън бяха избрали напълно противоположна визия – семпъл и много естествен грим, за да не може нищо да отвлича вниманието от прекрасните им сини очи.