Най-лошите визии от Met Gala 2014

Това че носиш творение на известна марка не означава, че изглеждаш перфектно в него. Има модели във всяка една от колекциите на известните брандове, които са специфични със своята кройка, десен и детайли, което ги прави подходящи само за точно определен типаж жена с конкретна фигура.

На модното събитие Met Gala 2014, няколко дами доказаха, че дори да носят рокли на едни от най-добрите модни къщи, могат да изглеждат лошо облечени, защото дрехите не са подходящи за фигурата или излъчването им. Подбрахме няколко визии, които според нас подкрепят твърдението ни.

Шайлин Удли е заложила на доста претрупана и специфична рокля на Rodarte, която според нас я състарява. Освен това грацията и увереността, с която една жена носи дрехите си са решаващи за такова събитие. С тази изгърбена стойка, имаме усещане, че актрисата е гола на червения килим и се прикрива срамежливо.

Никол Ричи е избрала доста обикновена рокля за събитието. Моделът е на Donna Karan, но в комбинация с лилавата коса, Никол ни прилича повече на вещица. Съжаляваме Лена, но приказната рокля от котюр колекцията на Giambattista Valli просто не е за твоята фигура?!

Не искаме да сме груби, но с тази рокля на Долче и Габана, Кейт Ъптън ни прилича на вдовица от средновековието, която на погребението на мъжа си, е тръгнала “на лов” за нов. Повече няма да коментираме…

Рираната рокля на Chanel е много артистична, но кройката и десенът правят фигурата на Лили Алън да изглежда мъжествена. Не сме съвсем убедени дали проблема е в роклята или начина, по който я носи Розамунд Пайк, но определено този тоалет на Louis Vuitton ни изглежда евтин, представен по този начин.