Най – подходящите аромати за есента

В света на парфюмите съществува един неписан закон – с промяната в природата и луксозното шишенце на тоалетната масичка променя съдържанието си. Ако през лятото по-популярни са парфюмите с леки и свежи цитрусови и цветни аромати, то с настъпването на есента на почит идват отново по-плътните и натрапчиви ухания. Най-подходящи са дървесните и мускусните нотки, които са по-силни, по-дълготрайни и могат да устоят на всички есенни прищевки на времето – слънце, горещини, дъждове, мъгли, ветрове и т.н.

Ако за пролетта и лятото по-предпочитани са простите и едносъставните аромати, то за специално за есента са създадени сложните ухания. Постоянната промяна на климата и температурите подлагат парфюма на сериозно изпитание, като намаляват интензивността на аромата му. За това през този време от годината се препоръчват комплексните ухания на пикантните и богатите екзотични и класически аромати, които са по-издръжливи и дават усещане за постоянна топлина.

Christian Dior Addict Eau de Parfum 

Addict на Dior! Името говори само за себе си и едва ли има някой, който да не е усещал аромата му. Това е един от най-обичаните женски парфюми, който носи усещане за женственост, магнетичност, топлина и нежност. Уханието му представлява перфектната комбинация между ванилия, портокал, мандарина и жасмин.

Gucci Premiere

Premiere на Guci е подходящият аромат за всички дами, които искат и през есента да запазят своята съблазнителност и женственост. Ароматната комбинация съдържа уханията на мускус, бергамот, дървени акорди, пачули, сандалово дърво и др.

Calvin Klein Obsession

Obsession е ароматът, който от 1985 г. насам е „тайното оръжие“ на всяка истинска жена през есента. Той умело подчертава страстта и сексуалността, благодарение на уникалната комбинация на ароматните нотки на кедър, роза, дъбов мъх, мускус, ванилия, тамян, ветивер, жасмин, кехлибар и др.