Най-стилните звезди за 2014 според Vanity Fair

Новият брой на списание “Венити Феър” ще представи своята ежегодна класация за най-добре облечените личности през 2014 година. В списъка доминират имена на актриси и актьори, но в него намират място също европейски кралски особи, звезди на спорта и художници.

Според изданието най-стилна е Кейт Бланшет, а след нея се нарежда Лупита Нионго, като кенийската актриса отбелязва дебют в класацията на Vanity Fair за най-елегантни знаменитости.

Според нас Бланшет съвсем заслужено печели това призвание, защото на редица светски събития тя впечатлява със своя изтънчен усет към модата. Обикновено се спира на класическа или пастелна палитра, като сред любимите й дизайнери е Джорджо Армани, затова тя често залага на негови рокли.

Винаги избира модели, които привличат вниманието с ярък цвят, нестандартна асиметрична кройка или пък луксозна материя, която много често е приказна дантела!

От друга страна Лупита е една от най-атрактивните звезди на червения килим. Винаги свежа, стилна и носеща колоритната душа на своята родина, тя е в светлината на прожекторите.

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън попада в категорията “Залата на славата” заради стила си на обличане и влиянието й в света на модата. Тя не е единственият представител на кралските семейства. Сред тях са датската принцеса Мери и холандската кралица Максима. Тук е и кралят на Бутан – Джигме Кесар Намджиел Вангчак, който попада в категорията “Оригинални личности”.

Съвсем заслужено е отредено място и за редица имена от света на киното, като Мишел Докери и Ема Уотсън, Нийл Патрик Харис, Идрис Елба и Джони Деп.

Пълният списък с най-стилно облечените знаменитости ще бъде публикуван в септемврийския брой на Vanity Fair, който излиза на пазара следващата седмица, предаде БТА.