Наръчник за необвързани дами на Свети Валентин!

Има три дни в годината през които е особено неприятно да бъдеш без партньор. Класацията се води, разбира се от най-романтичният празник св. Валентин, а след него са сватбата на по-малката сестра и новогодишната нощ.

Бъдете сигурни, че не сте единствените самотни в този ден, тъй като януари все още държи първенството на месеца с най-много раздели и разводи през годината. По ирония на съдбата, преди да настъпи най-романтичният ден в годината, много хора се оказват сами.

В чест на всички невероятни, красиви и забавни жени, които нямат мъж до себе си, на помощ идва наръчникът за необвързани, който помага на дамите да прекарат деня щастливо и без връзка.

Вижте няколко предложенията за изпълнена с удоволствие програма:

Козметичните и СПА процедури са добър начин да се поглезите и релаксирате! Освен тови грижите за красотата, носят удовлетворение на всички дами!

– Ако сте сама у дома, вземете някоя вдъхновяваща книга, която отдавна се каните да започнете да четете! Весела комедия също е добро решение. Внимание… в никакъв случай не гледайте сърцераздирателна романтична драма!

– Подарете си сами мечтания подарък за Свети Валентин!

– Споделена вечеря с най-скъпите приятелки ще ви накара да се почувствате прекрасно! След това, може да посетите заедно заведение пълно с мъже! 😉

– Поглезете се със спонтанно пътуване до близка дестинация! Посещението на нови места винаги е освежаващо – ще прочистите мислите си, ще се забавлявате, ще посетите различни забележителности, а може да срещнете и бъдещата си половинка…