На лов за есенни тенденции: Lace-up Boots

Преди време ви разказахме за това кои ще бъдат най-актуалните тенденции при обувките за есен-зима 2015, затова сега е време да ви дадем идеи как да обновите гардероба си, за да сте в крак с модните течения! Както изглежда Lace-up вълната е плъзнала из целия ни гардероб, защото освен върху секси рокли, поли, топове и блузи (виж тук), тя слиза и по-надолу към обувките! Ботушите тип чизми с десетки връзки чак до самия край са най-актуални, но винаги може да предпочетете и по-комфортния вариант – ботите, които стигат до глезените!

И при двата случая обаче трябва да сте въоръжени с доста търпение, защото в тези модели ципът отсъства!  Това означава, че трябва да предвидите време за връзване на малките връвчици поне няколко минути преди да излезете от вкъщи! Резултатът определено си заслужава! Едва ли има по-гореща тенденция при обувките в момента, която безспорно ще ви превърне в звездата на вечерта. Комбинациите им са всевъзможни, но без съмнение най-стилно изглеждат с рокля или пола! По принцип известните блогъри и звезди приемат като неписано правило дължината на роклята да е поне няколко пръста над ръба на ботушите, но ви уверяваме, че изглеждат също толкова стилно ако дрехата ви ги покрива на около педя. Съчетанието им с дълга рокля с висока цепка е особено печелившо и много подходящо за някое стилно парти или моден коктейл.

При комбинацията на Lace-up ботуши с панталони или дънки трябва да сте по-внимателни, защото не винаги изглеждат добре. За това преценете дали материята на панталона ви или цвета на дънките изглежда правилно като се напласти с този на обувките. Освен това определено не изглежда приятно ако се появяват гънки на места където не трябва. В такъв случай слим денимът е много по-подходящ избор.

Днесподбрахме за вас любимите си предложения Lace-up боти и ботуши от страхотния онлайн магазин www.boohoo.com! Кой е любимият ви модел?

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева