На лов за перфектните коледни подаръци с New Look!

Коледа наближава с всеки изминал ден, а ние продължаваме нашата мисия да ви представим най-страхотните идеи за коледни подаръци! След като ви запознахме с мечтаните дарове за всяка любителка на гримовете и козметиката, днес преминаваме към селекцията на страхотния онлайн магазин NewLook! Зареждаме се с емоции и весело настроение, защото вече нямаме търпение да опаковаме покупките в цветни хартии и да ги поставим под коледната елха или да зарадваме любимите си хора, дарявайки им усмивки.

Какъв е перфектният коледен подарък? Има ли изобщо такова нещо? Всичко опира до това какви са интересите, предпочитанията и желанията на човека, който искате да зарадвате.  За нас Коледа е повод да внесем усмивки, да се пошегуваме, да се смеем с глас и да се наслаждаваме на живота. В това време от годината си подаряваме спомени и уют. Затова и днес сме ви подготвили именно такъв Gifts List. Топъл празничен пуловер със закачливо послание или сладурска картинка безспорно ще накара любимите хора да се усмихнат. За да „облечете” коледното настроение чудесен избор са и интересните чорапки с еленчета, Дядо Коледа, снежни човеци, както и чифт големи домашни пантофки или обемна пижама.

За любителите на козметиката и грижата за тялото, NewLook предлага продукти от собствената си Beauty колекция – нежен парфюм или ароматен лосион за тяло. За приятелките ви, които се увличат по модата, може да изберете бляскав празничен клъч, стилен часовник или елегантни велурени ръкавици, които ще им напомнят за вашето приятелство всеки път, когато си ги носят.

Коя идея ви допада най-много? Уверени сме, че което и да изберете, безспорно ще донесете много щастие и усмивки!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева