На път с обувките на Диор

Замисляли ли сте се, дали дрехите и аксесоарите по време на пътешествие, определят настроението и изживяните емоции? Ние сме сигурни, че оказват голямо влияние! Да се слееш с колорита на мястото, което посещаваш, залагайки на визия в духа на дестинацията, е трепет, добре познат на дамите!

Точно затова съществуват круизните колекции на големите модни марки, които акцентират на аутфита по време на път. Днес ви представяме страхотния цветен каталог, специално насочващ вниманието към обувките от линията Dior Resort 2014 година.

Когато видяхме кадрите, направо останахме заслепени от настроението им и започнахме да мечтаем, къде бихме потропвали с тези кокетни секси точкета! И се сетихме за доста изкушаващи дестинации. Навярно точно това е целта на екипа създал кампанията! Е, добре са се справили!

Обувките и сандалите в круизната колекция определено са предназначени за дами с въображение и артистична натура. Дизайнът на тока е много интересен, като в повечето случаи е от прозрачен материал. Линиите са разчупени както при платформите, така и при каишките. Цветовата палитра е изключително ярка и цветна, с фокус към синята гама, оранж, жълто и романтично цикламено.

Автор: Делица Цонева