На шопинг за клъчове под 60 лв!

Искаме визията ни през лятото да бъде шеметна, цветна, грабваща вниманието! Тайната за това е, винаги да се стремим към ефектни и стилни комбинации между облеклото и аксесоарите.

През горещия сезон имаме много добри поводи за креативен стайлинг като плажни партита, коктейли, приятни вечери в красиви ресторанти навън и всякакви светски събития. Затова е важно да допълним аутфита си с прекрасна чанта, която веднага да привлече погледите.

Днес за пореден път ще се фокусираме върху кокетните клъчове, които са чудесен акцент към лятната визия. Женствената им малка форма ги превръща в истински „модни бижута”. Разнообразието от този модел чанти по магазините и онлайн сайтовете за модни стоки е огромно – колоритни, графични, с дръзки щампи, пайети или камъни.

Подбрахме страхотни модели от колекциите на онлайн магазините boohoo.com и newlook.com. . Тъй като лятото бюджетът ни е ограничен, заради безбройните удоволствия, на които искаме да се отдадем, нашата селекция от модни находки е на супер изгодни цени – под 60 лева!

Още страхотни клъчове от boohoo.com вижте ТУК!

Ефектни клъчове в newlook.com вижте ТУК!

Автор: Делица Цонева