На 81 години София Лорен е любимата муза на Dolce&Gabbana

София Лорен е една от вечните икони! От онези, за които още дълго време ще се говори как прочутата им красота е пленила сърцата на не един или двама мъже и е играела водеща роля в завидната им кариера. Онези икони, за чиито вълнуващ живот и познанства четем с нестихващ интерес и тайничко се питаме какво ли е чувството да сме на тяхно място.

 

Sophia-Loren-D&G

Примата на италианското кино продължава да вдъхновява творците, превръщайки се в тяхна муза и мадона. Именно това е причината 81-годишната актриса с 80 филмови заглавия зад гърба си да се бъде новото рекламно лице на Dolce&Gabbana.

 

София е звездата в кампанията на новия парфюм на италианската модна къща – Dolce Rosa Excelesa, както и на линията им с гримове. По време на фотосесията София Лорен позира облечена в нежна дантелена рокля и замечтано гледа нагоре, застанала в известната си поза с длани до дясната буза, която е добре позната за всички почитатели на кино-примата. В съпътстващия късометражен филм пък актрисата ръководи екип от млади строители, чиято цел е да реставрират и възстановят старо имение в типичен италиански стил, вдъхвайки му отново младост и живот.

Обожавам София Лорен! Тя винаги е била едно от най-големите ни вдъхновения! Истинско олицетворение на нестихващата красота на италианската жена” – казва Стефано Габана, обяснявайки причината именно София да е звездата в кампанията на Dolce Rosа Excelesa. Какво ли е чувството красотата ти да бъде обожавана и ценена дори и на 81 години? „Чувствам, че някак си съм извън времето. Все още мога да работя и всичко ме вълнува и интересува. – споделя самата Лорен и продължава – Гримът е хубаво нещо, жените го обичат!” Напомняме ви, че миналата година Dolce&Gabbana отново работиха със София Лорен, а резултатът от съвместната им дейност бе създаването на червило, посветено и кръстено на нея.