Небрежно, стилно и практично с Mango

Последният каталог на Mango показва модни находки, които могат да задоволят предпочитанията на всяко градско момиче, независимо с какво се занимава и в коя точка от света се намира.

Испанската марка винаги е била добър пътеводител за стила на съвременната жена и младите момичета, които тепърва откриват магията на модата. Lookbook-ът, който виждате, е представен от чаровните топмодели Antonina Petkovic, Anais Mali, Zuzanna Bijoch и Josephine le Tutor.

Облеклата и аксесоарите във фотосесията са чудесен избор за гардероба ни по време на прехода между летния и есенния сезон. Те звучат по-небрежно и лежерно като цяло, за да паснат на ежедневния забързан ритъм на всяка от вас. Можем да открием както спортни версии за модерна визия, така и по-елегантни интерпретации в графична гама или издържани в минималистичен стил.

От друга страна, бунтарките обичащи рокаджийските нотки в аутфита също няма да останат разочаровани. Улавяме и ред други тенденции като анималистичните шарки, милитъри стилистика и дори ученическата мода, която винаги е хит през септември, заради носталгията по училищния звънец.

Независимо какъв тип момиче сте, ще откриете по-нещо за себе си от тази много хубава колекция. Палитрата е стилна, предимно монохромна, с топли земни добавки и акценти от синьо и червено.