Нежен ретро полъх в Gucci Resort 2015

Наистина харесваме работата на Фрида Джанини! Талантливата главна дизайнерка на Gucci умее да открива перфектното съотношение между простотата в дрехата и шикозния детайл, които оплита в такава хармонична връзка, че резултатите винаги са възхитителни.

Круизната колекция на италианската марка за 2015 година е издържана с духа на 70-те. Вдъхновяващите аутфити носят страхотно усещане за елегантност, но и един небрежен хипи полъх.

По отношение на цветната палирта, фокусът се пада на красивите пастелни нюанси като бледо синьо, бежово, прасковено, лимонено, резида, а мандарина, индигово и графичната гама придават контраст.

Абсолютен акцент са змийските принтове, които правят силно впечатление при високите кожени чизми, като секси акцент на визията. Флоралните десени пък създават романтична осанка и придават индивидуалност и артистичност, защото принтовете са изрисувани специално от канадеца Крис Найт.

Така обединявайки тоталната женственост, младежката небрежност и бунтарското у всяка дама, Фрида предлага поредната прекрасна колекция, на която ни кара да и ръкопляскаме искрено.

Вижте още:

Ralph Lauren Resort 2015: стилен ретро полъх

Градската джунгла на Just Cavalli

Цветен круиз на Louis Vuitton

Ориенталските принцеси на Chanel

Dior с дефиле във водно такси