Нежна и женствена милитъри визия за ежедневието

Тази седмица за пореден път черпим своето вдъхновение за ежедневния ни тоалет от прекрасните и много талантливи модни блогърки от целия свят, с които ви срещаме в рубриката LOVE BLOG! Именно една такава прекрасна млада дама решихме да ви представим и днес, а по-късно ще ви дадем възможността и сами да създадете тоалет, подобен на нейния!

Адриана е мексиканка, която обаче от години живее и работи в Барселона, Испания. Именно там е започнала воденето на своя главозамайващ блог – Fake Leather, който само за няколко години се превръща в огромен успех. Ще я разпознаете не само по прекрасната коса със завиден обем и приятния загар на кожата й, но и по минималистичния и изчистен стил на обличане, който превръща Адриана в любимка на толкова много нейни читатели не само в блога, но и във всички възможни модни социални мрежи. Сама казва, че не е едно от онези момичета, които познават всички дизайнери и могат да изброят на изуст най-новите им колекции, но пък за сметка на това обича модата и дрехите. В своето малко интернет кътче предпочита да показва шикозни и висококачествени тоалети, в които съчетава дизайнерски дрехи с по-достъпни такива.

Днес избрахме да ви представим един типичен за Адриана тоалет, които отлично показва безупречния й вкус не само към правилното смесване на цветове, материи, форми и модели. Тя избира милитъри палто в маслено зелено с миди дължина и кожени ръкави. То доминира цялостната визия докато под него се подават стилна А-симетрична кафява пола и бял пуловер с обемна яка, която замества шала за хладните дни. За да компенсира дължината на полата си, Адриана обува високи ботуши тип “чизми”, които допълва с чанта през рамото и семпли аксесоари като многобройни златни пръстени. Харесваме този тоалет, защото е подходящ за почти всякакви случаи. Ще изглежда еднакво добре както в офиса, така и за съботна разходка с приятели или среща с любимия мъж.

Ето ги и нашите предложения за това как може вие сами да пресъздадете стилната визия на красивата Адриана:

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева