Нежна красота

Гримът е лек и едва забележим, нежен и ненатрапчив като цветовете на есента. eMODNO Ви представя селекция от най-добрите продукти на водещите козметични брандове този сезон. Цветове, тенденции, иновации и аромати за модерно- красивата жена.

Изискана елегантност с Givenchy

От Givenchy приветстват есента с нова лимитирана колекция, продуктите от нея- Le Prisme Visage Blooming и Le Prisme Blush Blooming са вдъхновени от работата на художника и режисьора Takagi Masakatsu. Неговите цветове са живи и зареждат с енегия, създавайки впечатление за прераждане.

Le Prisme Visage Blooming

Пудрата Le Prisme Visage Blooming носи четири нюанса за всяка пудра, смесвайки се за идеален завършек. Цветовете присъстват в идентични пропорции от повърхността до самото дъно- лесни за нанасяне, подхоящи за всеки тен. Предлагани цветовигами са: Blooming Pinks 1 – с малко розово за по-светъл тен и Blooming Apricots 2 – с нежен оранжев нюанс за по-тъмен тен.

Le Prisme Yeux Quatour

Сенките за очи са в традиционните четири разделения за цветовете, а самите цветове са разделени взависимост от търсените резултати, както следва – за основа, наситен цвят, сянка и блясък. За нестандартни ефекти можете да смесите някои или всичките цветове.

Модерни до върха на миглите

Свобода в стила, неподправен стил и цветни провокации – така Estee Lauder ни изкушават този сезон. Също като цветовете на тъканите и декорациите в eсенните колекции, и тук си партнират индиго, смарагдово зелено и тюркоаз обгърнати с емблематичните за марката красиви опаковки, издържани в луксозен стил. Цветовата гама на Estee Lauder за очи е Enchanted Forest, Peacock Blue, Ivory Slipper, Amethyst Spark, Sizzling Copper.


Спиралата на Clinique High Lengths Mascara е кулминацията в есенния парад на красотата. Пантенолът и пантетинът придават на миглите гъвкавост, а финият восък облича всяка една с черен воал- наситен и ненатрапващ.

Ухание за милиони

Блясък, женственост, дързост това са качествата на жената, за която Paco Rabanne създава парфюмът Lady Million. Уникалният аромат отнася конкуренцията си със замах, и едва за месец се превръща в най-търсения парфюм сред нежната част от населението. Вибриращ и чувствен, Lady Million е флорално-дървесен аромат, плътен като цветен нектар, деликатен и наситен едновременно. Искрящо свеж  горчив портокал, умело съчетан с малина, неподправената нотка на свеж портокал, контрастираща с гарденията- слагат окончателния подчерк на този аромат.

За нежна и красива кожа

Кожа, която не познава времето и не се страхува от него. Запознайте се с най-добрия приятел на жената – Lancôme Precious cells. Научноизследователските лаборатории на Lancôme разкриват резултатите, плод на многогодишни изследвания в областта на стволовите клетки като създават Absolute Precious Cells. Предназначен да активира вътрешноприсъщия регенериращ потенциал на кожата чрез въздействие върху биологичната среда на стволовите клетки.

Автор: Лина Кожухарова