Нежна нотка с аксесоари в пастелна гама

Пастелната гама продължава да бъде топ тенденция и през този сезон. Днес ще обърнем специално внимание на аксесоарите, потопени в мека тоналност. Те са фантастично средство, чрез което ще внесете романтична пролетна нотка в ежедневния си стайлинг.

Нежната палитра от нюанси ще придаде на визията ви деликатност, стил и мекота. Заложете на цветове като: бонбонено розово, лазурно синьо, тюркоаз, мента, лимонено жълто, праскова, пудра.

Огромно предимство на тази гама е, че всеки един цвят може да се комбинира с друг, без да се получава натрапчиво усещане.  Може да миксирате лесно облекла и аксесоари в розово, синьо, мента и бяло или праскова с пудра и мока. Експериментирайте смело с всякакви други вариации, за да усетите най-доброто съчетание за вас самите. Не се притеснявайте! Трудно може да сбъркате с меките тонове, защото тяхното “вродено” стилно звучене, винаги носи чувствени акорди на осанката ви.

Mного романтични обувки, чанти бижута и други аксесоари, може да откриете в сайта newlook.com. Британският онлайн магазин boohoo.com също предлага богата колекция от страхотни модни находки, с които да внесете нежна нотка във визията си.

Автор: Делица Цонева