Нежният имидж на Кейт Мос като лице на Mango

Съвсем скоро излезе пълната рекламна кампания на Mango с Кейт Мос, затова бързаме да ви я покажем. Британската манекенка представя пролетно-лятната колекция на испанския бранд. Топ моделът застана пред обектива на известния и талантлив фотограф Тери Ричардсън, който е нейн близък приятел.

Освен свежото и елегантно излъчване на кадрите, близостта между модела и фотографа ги прави още по-естествени. Кейт изглежда изключително нежна на всички снимки, някои от които са черно-бели. Към кампанията е заснето и рекламно видео, което също е дело на Тери Ричардсън. То се казва “Spy game” и в него Кейт изкушава анонимен наблюдател, преобличайки се с различни модели на Mango.

„Casual” излъчването е постигнато с лекота, благодарение на стайлинговите решения на Geraldine Saglio. Виждаме Кейт с атрактивни и удобни комбинации като деним, топ и сако. Кокетните рокли също я правят неотразима. А Кейт в свежи пролетни цветове звучи като истинско прераждане, имайки предвид стария й бунтарски имидж, който обаче тя остави в миналото.

Говорител на испанската компания обясни точно и ясно, защо са се спрели на Кейт Мос като лице на марката.

„Важен факт е, че тя е модно икона, която е известна и разпознаваема по цял свят!”

Едва ли може да бъде по-убедителен? Сега очакваме да видим, колко дълго ще бъде това сътрудничество, което започна от есента с участие на Кейт във видео реклама за Mango.

Вижте снимките от каталога на Mango за пролетно-летния сезон!

Автор: Делица Цонева