Нежно бохемско звучене и лек пънк-рок привкус от Джоана Рандал

Всяка жена иска да изглежда перфектно на своя сватбен ден. Косата, гримът и аксесоарите сякаш отстъпват място на нещо много по-голямо и по-значимо, а именно – сватбената рокля! И колкото повече обичаме модата и стила, колкото повече ревюта на някои от най-известните дизайнери сме виждали, толкова повече задълбаваме в детайлите и търсим перфектния тоалет, който ще се запечата в спомените ни за един от най-вълнуващите дни в нашия живот!

Дизайнерката на модна къща Honor, Джована Рандал знае това много добре и успява да създаде една по-различна от всяка друга булчинска колекция в колаборация със Stone Fox Bride. Красивите модели, на които съвместно вдъхват живот, нежно се движат по перфектния тънък ръб между нежното бохемско звучене и лекият пънк-рок привкус. Отличната работа и хармоничното разбирателство между Джована Рандал и Моли Гай (изпълнителният директор на Stone Fox Bride) са причината колекцията булченски рокли да изпъква със своята същност. „Моли има невероятната способност да накара всяка булка да се чувства наистина уникална. Именно това, без значение от личния стил, е чувството, което иска да изпита всяка жена на сватбения си ден” – споделя Рандал.

Създадената колекция е много ексклузивна и много желана – моделите са само седем, всеки в различен стил и притежаващ своя собствена индивидуалност. Преобладават нежните дантелени детайли и голия гръб ( запазена марка на Джована Рандал в булченските рокли), а дължините непрестанно се менят – дълги до земята рокли с цели ръкави се редуват с пищни миди поли и нежни бюстиета. Разбира се, цените, на които можете да се сдобиете с някой от красивите модели достигат петцифрени суми (и то в щатски долари), но пък винаги можете да заимствате идеи за бъдещите си сватбени рокли. И то поднесени от най-добрите в това отношение!