Нежно сватбено бельо от Victoria’s Secret

Всеки елемент от визията на булките е от значение за техния комфорт и перфектно излъчване. Изключително важно е бельото, тъй като то трябва да е съобразено с кройката на сватбения тоалет, така че да не се забелязва, а в същото време да е чувствено и неустоимо.

Марката Victoria’s Secret e готова за новия сватбен сезон със страхотна колекция, специално предназначена за булките. Брандът за луксозно бельо идва в помощ на дамите, които търсят разкошно бельо за най-специалния ден от живота си и нощта след това…

Акцентът в колекцията, разбира се, се пада на най-нежните и романтични материи – дантела, прозрачен тюл, фина коприна, които ще галят вашето тяло и ще му придават божествен вид. Можете да избирате между модели с по-дръзко, игриво излъчване  или такива  с изтънчен, романтичен дизайн.

Луксозната марка залага предимно на класическата бяла гама за избора на сватбено бельо. Бледосиньо се прокрадва, за да напомни за традициите. Виждаме както комплекти от сутиени и сексапилни бикини, така и кокетни нощници, бодита и разбира се… жартиери, които са задължителни, за да спрете дъха на вашия съпруг!

В ролята на секси булки влязоха ангелите Lindsay Ellingson и Anais Pouliot, които са лица на новата модна линия. Ако ви предстои сватбено тържество, не пропускайте да разгледате предложенията на бранда!

редактор: Делица Цонева