Незабравими празнични нощи с Yamamay

Тази Коледа от Yamamay са помислили за всички дами, които знаят как да омагьосат своите партньори и за мъжете, които искат да подарят на любимата си шеметно и изпепеляващо бельо.

Празничната колекция на известния бранд за бельо определено си заслужава вниманието, защото звучи ултра секси и чувствено! С новите страхотни предложения на марката, жените се превръщат в повелителки на мъжките сърца, истински богини, кралици на нощта и изкушението…

Новата линия носи настроението на празничния сезон – дързък дизайн е съчетан със страстни цветове и шикозни материи, за да оставите впечатляващи спомени. Палитрата включва багри като ярко червено, елегантно черно, изискано тъмно синьо, нежно екро.

Виждаме изобилие от детайли – много панделки, връзки, волани и бродерии, които придават разкош на сутиени, бикини, нощници, бодита и халати. Използвани са материи като сатен, памук, ликра и изобилие от красива фина дантела.

Всички знаем, че луксозното бельо понякога носи повече усещане за самочувствие и от най- предизвикателната дреха, затова не пропускайте да помислите за вашия “аутфит” под облеклото!

Автор: Делица Цонева