Нека следваме Джейми Чънг

Има някои модни съчетания, които са се доказали като неподвластни на времето, заради своята непреходна актуалност, носеща усещане за стил и изтънченост. Комбинацията на облекла и аксесоари в класическата черно-бяла палитра, подчертани от ярко червено за акцент, са точно такъв тренд, който едва ли някога ще излезе от мода.

Точно затова в рубриката ни “Нека следваме звездите”, днес попадна Джейми Чънг с една визия, описваща горепосочените твърдения. Чаровницата е заложила на ефирен бял топ и страхотна пола с графична щампа, чиято кройка тип молив подчертава женствените й извивки.

Сако, елегантни сандали с отворен връх и червило в огнен нюанс правят осанката на Джейми свежа, изящна и модерна. В допълнение към този аутфит, носещ леко ретро звучене, виждаме стилен бял клъч с черни контури и слънчеви очила с големи заоблени рамки.

Подобен моден сет е чудено решение за ежедневната ви визия в офиса. По този начин бихте демонстрирали абсолютна елегантност, професионализъм, но също така и женствено присъствие.

Вижте нашите красиви и стилни предложения, на много достъпни цени, с които ще наподобите излъчването на Джейми. Продуктите, които селектирахме за вас, са от онлайн магазините: newlook.com, shopping-terapia.com и boohoo.com.

Автор: Делица Цонева