Нека следваме Лупита Нионго

Освен за плажната визия, през лятото трябва да помислим и за своя парти гардероб, тъй кaто това е времето, когато се отдаваме на най-много забавления. През топлия сезон можем да си позволим да заложим на любимите си дълги и ефирни рокли, с които да съберем очите на околните.

Днес в рубриката ни “Нека следваме звездите” се спряхме на една от най-обсъжданите знаменитости за 2014 година и нейната рокля от наградите “Оскар”, която я качи на стълбицата на модните икони.

Докато беше почти непозната за публиката, кенийската красавица, не само че спечели приз за най-добра актриса, но бързо и безапелационно Лупита Нионго се нареди сред най-стилните звезди, обирайки редица овации с аутфитите си.

Специално за всички вас, които харесват шоколадовата чаровница, открихме рокля, напомняща на визията й от Оскарите. Нашето предложение е в по-тюркоазен нюанс от лазурната рокля на Prada, която носеше Лупита, но кройката е почти идентична. За да бъде напълно завършено елегантното излъчване, подбрахме деликатни аксесоари, като на Нионго в нощта на наградите.

Тогава всички критици бяха категорични, че всеки елемент от визията й е точно на мястото си, затова няма да сбъркате, ако заложите на подобен ансамбъл. Нашите модни находки са от британските онлайн магазини: goddiva.co.uk и newlook.com.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Нека следваме стила на Кара Делевин

Нека следваме Джейми Чънг

Нека следваме стила на Алекса Чънг