Нека следваме Пипа Мидълтън

След сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям, вниманието на медиите сериозно се насочи към сестрата на кралската съпруга – Пипа Мидълтън. Модните критици са доброжелателни към стила на Пипа, която проявява чудесен усет за мода.

Както на светски събития, така и в ежедневието сестрата на херцогинята винаги изглежда прекрасно. Елегантна, умерена и в същото време атрактивна – новата светска знаменитост на Великобритания печели овациите със своята визия.

Днес в рубриката ни „Нека следваме звездите” сме се спряли на Пипа именно по тази причина. Избрахме чудесен есенен аутфит, с който младата дама беше забелязана. Тя е избрала тоалет в топли нюанси, който перфектно е комбинирала с аксесоарите. Мидълтън е облечена с двуредно палто в червено-оранжева гама и черен клин, които е съчетала с ефектен шал с принт, кафяви велурени ботуши и стилна чанта.

Специално за вас сме подбрали подобен аутфит като на Пипа от есенните колекции на онлайн магазините. Ако ви допада визията й, възползвайте се от атрактивните предложения на boohoo.com, yoox.com, schuh.com, за да наподобите стайлинга на британката.

Автор: Делица Цонева