НеМодните тенденции при обувките през 2018г.

В началото на новата година се интересуваме какви тенденции ще диктува 2018г. и какво ново трябва да очакваме от модата в обувките тази година. Ако мислите, че докато сте се били на шопинг в мола, сте видяли някой наистина грозен чифт обувки, почакайте да видите новият стил обувки с пръсти, които излизат на пазара.

 

01-embed

 

Според модните критици е аболютно необяснимо защо обувките с пръсти се харесват толкова и какво би накарало някой моден любител да обуе обувка, изглеждаща по този начин. Единствената теория всъщност е, че се цели да се привлече внимание с грозотата на обувката и че вече просто „красивото“ привлича по-малко погледите, от колкото един чифт нелепи обувки с пръстчета.

 

TOE-slide-4

 

Виждали ли сте този тип обувки за плаж? Предназначението им е да предпазват крака от грубостта на пясъка и са предимно за носене на плажа, плуване, трениране, гмуркане и тн.

Определено са доста неприемливи за носене извън тази среда, но изглежда, че някои дизайнери планират да вкарат подобен тип обувка и в своите колекции. Бихте ли носили нещо такова?

 

00-story-toe-shoesqr3q3w