Неонови красавици в най-новия календар на „Визаж”

Шест от най-изявените красавици на агенция „Визаж” се превъплътиха в образа на модерното ърбан момиче  за заснемането на най-новия календар на агенцията, съвместен проект със Z&M, официални вносители на гиганта Hitachi.

Фотосесията е дело на фотографа Костадин Кръстев-Коко и е изцяло  реализирана в шоурума на Hitachi. Олга Модеа, Кристина Несторова, Фани Хараламбиева,  Мая Мирчева, Вероника Иванова и Виктория Миледина са топ красавиците от кадрите, които пленяват със секси клубна визия и внушават силата, самоувереността и покоряващата красота на момичето, което умее да се забавлява и поставя света в краката си.

За гримът на моделите се погрижи Марина Младенова, официален гримьор на Max Factor, а прическите са дело на Николай Тонев от Hair Box. Стайлингът е поверен на модния редактор на сп. Harper’s BAZAAR Константин Стойнов. Радостни сме да споделим с вас, че eMODNO.com е сред медийните партньори на календара на “Визаж”

Календарът е с заглавие „Светлините на града” и излиза в навечерието на 20-тата годишнина от създаването на модна агенция „Визаж”.

Във видеото по-долу ще можете да видите част от процеса по заснемането на календара с участието на красавиците от “Визаж”