НеMODNO: Неподходящо бельо

Много жени често пренебрегват важността на бельото, защото то е скрито и никой няма да го види. Но всъщност това е голяма грешка, защото подходящото бельо е една от най-важните стъпки към перфектна визия. Колко често сте виждали готина мацка облечена в дънки по тялото и…шевовете на бикините ѝ тип “килоти” се отбелязват.  Да, определено не изглежда привлекателно. Същото се отнася и за сутиена надничащ от красивата ви рокля. Има достатъчно опции, които предлагат сутиени без презрамки или тип “втора кожа”. 

Не купувайте бельо, което не е подходящо за вашето телосложение

Също така друга огромна грешка на дамите е да избират бельо само защото изглежда “сладко”, без да съобразят дали то е подходящо за тяхното тяло. От там тръгват и много неудобства, защото е силно вероятно то да се набира, да ви пристяга и дращи.

Не носете синтетични материи твърде често

Тъй като синтетичните материи не дишат се повишава рискът от развиване на бактери, а и е силно възможно по тази причина да не ухаете много приятно там долу. Опитайте се да носите повече памучно бельо, може да не е най-секси опцията, но пък знаете, че вашите интимни части са здрави.