Нетрадиционната очна линия е на мода!

Повечето жени много обичат да експериментират с грима си и като цяло намират самият процес на гримиране за много приятен. Но сега сме в ситуация, в която нито ни се налага да носим нещо различно от анцунг, нито да слагаме грим ил ида си оправяме косата. Но на някой жени (като на нас, например) им липсва това да седнат сутрин и да отделят 5-1-15 или 30 мин за гримиране. Затова решихме да ви споделим какво всъщност ще актуално тази пролет, защото сега е перфектният момент да експериментирате с гримовете си вкъщи!

Идният сезон очната линия няма да бъде същата… Тя ще бъде асиметрична, цветна, позиционирана на различни места на клепача и като цяло – адски артистична!

По време на Парижката седмица на модата, Джиджи Хадид и гримьорът Патрик Та успяха да привлекат вниманието ни с тази нетипична бяла очна линия. Но тя далеч не е единствената, която привлече вниманието ни! Разглеждайки в инстаграм попаднахме на много красиви момичета, които експериментираха с тази нова тенденция. Някои са доста по-дръзки от други, но няма една, която да не ни харесва и да ни кара да искаме да вземем четкитеи да започнем да творим!

Може би трябва да гледате на клепачите си като на бяло платно за рисуване, за да постигнете този артистичен ефект! Размахайте смело четките и се възползвайте от това, че сте си у дома – защото сега време има. 🙂