Неустоим поглед с MAC Magic of the Night Holiday

Какво по-добро от това да се поглезим с чисто новата и неустоимо красива колекция на любимия ни американски бранд за красота. MAC Magic of the Night Holiday Makeup Collection е новата магическа гарнитура, която ще ви превърне в център на вниманието на всяко парти от предстоящия сезон. Движеща се в гамата на студените нюанси, тя е на среща, за да ни напомни защо снежните кралици са толкова аристократично красиви и почти недостижими.

Моментът, в който ще имате възможността да се възнаградите с новите предложения от колекцията на MAC бързо приближава. MAC Magic of the Night Holiday Makeup Collection ще може да бъде закупена от магазините на бранда от 22 октомври. Но какво по-точно може да бъде очаквано от ексклузивните гримове? Красиво подчертани контури, озарена гладка кожа, която долавя всеки блясък, силно подчертани очи, привличащи всички погледи и плътни, бледи устни. Чудесен избор за всяко бляскаво парти, романтична вечеря или стилен коктейл.

MAC за пореден път очертава тенденциите на зимния сезон като представя една колекция, включваща силно пигментирани сенки и тежки нюанси, които подчертават очите и ги превръщат в център на вниманието. Макар и неподходящо решение за ежедневието, подобен грим е задължителен за всяко модерно парти момиче нощем и определено си заслужава да инвестирате в някои от предложенията на бранда.

Днес ще ви помогнем да изберете перфектния продукт за себе си като ви покажем какво същност включва MAC Magic of the Night Holiday Makeup Collection. В нея ще откриете артистичните богати и ярки червила MAC Magic of the Night Lipstick, които ще намерите в 4 разцветки със завидна дълготрайност и лек матиращ ефект. MAC Magic of the Night Pencil в два красиви нюанса, ще ви помогне да очертаете устните си, придавайки им плътност и завършеност. MAC Magic of the Night Colourdrenched Pigment – силно пигментираните сенки в 5 смели нюанса ще ви помогнат да се откроите сред тълпата от хора с неустоимия си поглед и да грабнете вниманието на всеки, когото поискате. MAC Magic of the Night In Extra Dimension Skinfinish – металическо златно и дълбоки бронзови нюанси ще ви помогнат да дадете финален завършек на лицето си, озарявайки го в красиви и нежни тонове. MAC Magic of the Night Pearlglide Intense Eyeliner – двете кремообразни очни линии в смели и богати цветове (мастилено синьо и черно) могат да бъдат добавени както от вътрешната, така и от външната страна на клепача и ще ви осигурят над 12-часова издръжливост и красиво подчертан поглед.

Автор: Преслава Цачева