Новата версия на Versace Bright Crystal

Италианската марка Версаче пусна на пазара нова версия на известния парфюм Bright Crystal. Новото ухание, наречено Versace Bright Crystal Absolu е още по-силно и ярко от оригиналния аромат и цели отново да развълнува и омая почитателите му.

“След невероятния световен успех на Bright Crystal, искахме да отговорим на желанието на много от взискателните ни клиенти с една по-интензивна версия.

Ние очакваме, че тези клиенти, които са любители на Bright Crystal EDT ще изберат ‘абсолютната версия’ за случаи, когато те желаят да постигнат по-голяма интензивност и по-дълготраен аромат, така че те имат възможност да направят избор въз основа на сезона, а понякога и на тяхното настроение ”, заяви Giovanni Sgariboldi, президент на Euroitalia.

Ароматната композиция е създадена от Alberto Morillas, който е “отговорен” и за парфюмите Bright Crystal EDT, Versace Yellow Diamond и Versace Pour Homme. Парфюмиерът е обогатил връхните нотки с екзотична комбинация от юзу, нар и акорди от лед. В сърцевината ще откриете малина, лотос, божур и магнолия, а базата включва махагон, кехлибар и дълбоко ухание на мускус.  Ароматът се предлага като 50 и 90 мл. EDP.