Новата сензация на модната сцена-Кая Гербер

За малко повече от месец Кая Гербер се превърна в звезда на модния подиум. Младият 16 годишен модел пое по стъпките на знаменитата си майка Синди Крауфорд и събра всички погледи на изминалите ревюта за сезон Пролет/Лято 2018 г.

 

adsawE

 

Красавицата дефилира за Miu Miu, Yves Saint Laurent, Versace, Alexander Wang и много други. Истина е, че Кая може би има най-добрия учител в модните среди в лицето на своята майка, но не можем да не споменем, че походката и е просто възхитителна и е родена, за да бъде топ модел.

 

ASqqqW

 

След финала на седмицата на модата в Париж младият модел коментира:

–„ Дори не бях сигурна какво да очаквам от първият си сезон на сцената. Трудно е да се опише чувството ако не го преживееш сам за себе си, но тръпката е невероятна.“

След турнадото от 18 ревюта в 4 различни града, Кая Гербер се завръща в училище и планира занапред да бъде избирателна за това, коя оферта за работа на ревюта и фотосесии приема, докато завърши успешно образованието си.

За колекцията на Versace Пролет/Лято 2018 рамо до рамо застанаха знаменитите майка и дъщеря, като Кая дефилира в два различни тоалета по време на ревюто и изглеждаше зашеметяващо.

 

EQ22SA

 

WEASD

 

Ние от екипът на eModno.com успяхме да видим Кая зад кулисите на шоуто на Донатела в Милано този Септември и ви уверяваме, че е все толкова красива и впечетляваща и на живо.

 

QE3AD

 

Автор: Десислава Маркова