Новата текстилна колекция на IKEA за 2013 година

Шведската верига IKEA, съществуваща още от 1943 година, винаги знае как да заинтригува клиентите си с оригинални идеи за обзавеждане, при това на достъпни цени. Днес ви предлагаме да разгледате каталогa с новата текстилна колекция на бранда, който от миналата година, присъства и на българския пазар.

Определено ще се вдъхновите от атрактивните десени, които ще пречупят атмосферата в дома ви, за да стане още по-колоритен и шикозен. От IKEA ни дават добър пример, как текстилните декоративни елементи от интериора, могат да го преобразят до неузнаваемост.

Промяната на вашите пердета, килими или дори възглавници, ще ви помогне да създадете ново настроение в стаите у дома! Във вдъхновяващата колекция за 2013 година виждаме текстилни материи, изпъстрени с щампи на рози или други флорални мотиви, вдъхновени от природата, които с лекота внасят уют и романтична нотка в обзавеждането.

Може да се спрете и на красиви графични щампи като точки и карета, които са супер актуални. Ако обичате морето, от IKEA ще ви зарадват с аксесоари за дома в морско синьо.

Шведската верига предлага голямо разнообразие от цветови нюанси – както в по-пастелна тоналност, така и в невероятна интензивна гама, събуждаща сетивата. Внесете живот и цвят в дома си като преобразите пространството с няколко нови цветни детайли. Ще се удивите от добрите резултати, които дават малките, но ефектни промени!

Автор: Делица Цонева