Новогодишна магия по страниците на любимите модни списания

Ето че в новата година по вестникарските щандове ни посрещат януарските броеве на любимите ни списания и ни обещават постоянство и вярност и през следващите 12 месеца. И след като бързо накупихме всичко, което ни хареса, и се сгушихме удобно в креслото пред камината с чаша червено вино в ръка, днес сме готови да ви разкажем какво ви очаква в следновогодишните броеве на модните списания, които не пропускаме да следим всеки месец. Очакват ви страници изпълнени с блясък, последни модни тенденции, дрехи, аксесоари, стилни обувки и вълнуващи събития!

EVA посреща 2015 година с един много празничен и красив брой! На корицата са шестте най-известни и успешни модели от агенцията Ивет Фешън, която, припомняме ви, тази година отпразнува двоен юбилей – 20 години от създаването си и 15-то издание на конкурса за модели Ivet Fashion Top Model. В броя ще имате възможност да разберете кои ще бъдат водещите модни тенденции през 2015 година, а също така да се позабавлявате с историите на Георги Стайков, да се срещнете на свещи с Татяна Динчева и да се запознаете с фаворитите за Оскар през тази година!

За пореден месец списание AMICA ни предоставя една корица, която определено хваща погледа на вестникарските щандове – изчистена, минималистична и с магнетичното лице на Деси Савова – един от младите модели на Ивет Фешън. По традиция броя ще би запознае с най-горещите модни тенденции, а също така ще ви отведе към дестинациите, където в края на миналата година бяха представени Pre-fall колекциите на най-известните и бляскави дизайнери в момента.

На корицата на ELLE се появява прекрасната Вики от „Мастило”, за да ни разкаже малко повече за себе си и голямата любов на живота си – музиката. С магнетичното си излъчване и лъчезарните си очи Вики определено привлича аудиторията към един брой, който ще ви представи последните модни тенденции, ще грабне вниманието ви с някои доста интересни статии и равносметки и ще задоволи интереса ви със съвети за красота и младост.

През новата година списание MODA привлича вниманието ни с няколко особено интересни заглавия, които ни карат веднага да разгърнем с интерес страниците на доказалото се модно списание. От корицата се усмихва прекрасната Гуинет Полтроу, а последвалото интервю с нея ще я представи в една съвсем различна светлина от бляскавия живот на Холивуд. Броят още предлага да ни срещне с най-горещите млади дизайнери, които съвсем скоро всички ние ще познаваме, а също така да ни даде идеи за свежа и модерна визия през студения януари. Ще ви подскажем, че тайната е в използването на правилните аксесоари!

Огромната чаровна усмивка на Дженифър Лопез, както и бляскавата й мини рокля, ни накараха на момента да грабнем Cosmopolitan и жадно да разгърнем страниците. Новогодишната магия може да бъде срещната на всеки ред на известното списание. Този брой ще ви запознае не само с най-горещите модни тенденции за 2015 година, но и ще ви даде възможност да разберете какво вещаят звездите за вашия любовен живот през следващите 12 месеца – кога трябва да се пазите и кога да се втурнете през глава в тръпката на любовта!